Munkatársaink

/files/munkatarsak/csoportkep.jpg


Dr. Decsi János († 2016.)

/files/munkatarsak/decsi_janos_th.jpgFelsőfokú tanulmányait az ELTE Állam és Jogtudományi karán (Bp) 1966-ben fejezte be, 1968. óta ügyvéd. Kezdetben a Pápa Ügyvédi Munkaközösség tagja, 1988-tól a vezetője, 1992-től egyéni ügyvéd, 1997-ben a Decsi Ügyvédi Iroda alapítója, s 2016. évben bekövetkezett haláláig a vezetője.

Szakterülete a polgári peres eljárások, a munkajog, társasági jog (részvénytársaságok), egyházi ügyek.


Dr. Decsi Péter

 Decsi PéterFelsőfokú tanulmányait az ELTE Állam és Jogtudományi karán (Bp) 1993-ben fejezte be, 1995. óta egyéni ügyvéd, 1998-tól a Decsi Ügyvédi Iroda tagja. Társasági szakjogász és MBA Jogász-Közgazdász posztgraduális képesítést szerzett.

Szakterülete az ingatlanjog (szerződések, finanszírozás, adózás, építési projektek, külföldiek ingatlanszerzése) és a társasági jog (Kft, Bt, Kkt), családjog, biztosítási és örökösödési ügyek.

Anyanyelvén kívül német, angol és orosz nyelvű ügyintézést is vállal.

Közvetlen elérhetősége:


Dr. Kiss Alexandra

Dr. Kiss AlexandraSzandra 2015-ben csatlakozott irodánkhoz joggyakornokként. A jogi diplomáját a Miskolci Egyetem Állam - és Jogtudományi karán 2016. tavaszán vette át, ezt követően mint ügyvédjelölt dolgozik az irodában. A 3 éves jelölti jogviszony célja, hogy az ifjú jurátus az egyetemen szerzett elméleti tudását a gyakorlatban tovább mélyítve megszerezze azt a képességet, hogy a sikeres szakvizsga letétele után felkészülten és felelősségteljesen már önálló jogi ügyeket oldjon meg. Emellett az ingatlanközvetítéshez kapcsolódó adat felvételnél és címkiadásnál is besegít.

Szakterülete: Egyetemi évei alatt érdeklődése főként a büntetőjog felé irányult, azonban irodánk polgári jogi beállítottsága miatt eddigi gyakorlata alatt elsősorban ingatlanjoggal (adásvételi- és ajándékozási szerződések), polgári peres ügyekkel, családjogi és örökösödési ügyekkel valamint társasági joggal foglalkozott, szükség szerint német nyelven is. Emellett az ingatlanközvetítéshez kapcsolódó adat felvételnél és címkiadásnál is besegít.

Közvetlen elérhetősége:


Somogyi-Németh Nikoletta

Németh NikolettaNiki tanulmányait a Széchenyi István Egyetem jogi asszisztens szakán 2013-ban fejezte be, ezután csatlakozott az irodához, majd 2016-ban az ELTE igazságügyi igazgatási szakán igazságügyi igazgatásszervezőként végzett. Feladata az ügyfél kapcsolati ügyintézés (a beérkező ügyfelek ill. telefonhívásaik és küldeményeik fogadása, időpont egyeztetés) továbbá a pénzkezelés és számlázás, az elektronikus cégeljárás.

 Közvetlen elérhetősége:


Mórocz Ildikó

Mórocz Ildikó Ildi a vállalkozáshoz 2004-ben csatlakozott. Feladata az ingatlanok helyszíni adatfelvétele és érdeklődőknek történő bemutatása továbbá a megbízóinkkal és az érdeklődő ügyfeleinkkel történő kapcsolattartás, egyéb ügyfélkapcsolati ügyintézés. Nem tartózkodik folyamatosan az irodában, ezért vele személyes találkozó csak előzetes időpont egyeztetéssel lehetséges!

Közvetlen elérhetősége:

Nyomtatás Ugrás a főoldalraUgrás az oldal tetejére